Monipuolinen teho-ohjain inverttereihin

Power Integrations on laajentanut Scale iDriver -perheen tarjontaansa. Uudet piirit tukevat IGBT-transistoreiden estojännitteitä aina 1700 volttiin asti. Piirejä käytetään yleisesti 400 ja 690 voltin vaihtojännitesovelluksissa.

Power Integrationsin uusi 1700 voltin Scale iDriver -piiriperhe mahdollistaa laitevalmistajien käyttää samaa ohjainteknologiaa monenlaisille ratkaisuille. Uutuudet ovat entisten tapaan galvaanisesti eristettyjä yksikanavaisia porttiohjainten mikropiirejä.

Uudet piirit soveltuvat myös uusimpiin kolmitasotopologisten aurinkosähkön inverttereihin ja valosähköpaneeleihin hyödyntämällä uutta 1500 VDC jakojännitestandardia. Ne on optimoitu ohjaamaan sekä IGBT- että Mosfet-transistoreita ja niihin sisältyy FluxLinkin magneto-induktiivinen kaksisuuntainen viestintä sekä tehopiirien Scale-ohjaintekniikka.

FluxLink eliminoi yrityksen mukaan epäluotettavan optoelektroniikan ja siihen liittyvän kompensointipiirit. Ratkaisu parantaa toiminnan vakautta vähentäen samalla järjestelmän kompleksisuutta. Piirit sisältävät myös kaikki keskeiset hilaohjaimen toiminnot Asic-piirillä, pienentäen yrityksen mukaan kokoa ja luotettavuutta samalla yksinkertaistaen suunnittelua.

1700 V Scale-iDriver pystyy antamaan hilavirtaa maksimissaan kahdeksan ampeeria ja tukee järjestelmiä yli 110 kilowattiin ilman ulkoista tehonkorotusta tai maksimissaan 30 ampeerin hilavirtaa ja yli 400 kilowatin ulkoisella tehostuksella. Piirit ovat oikosulkusuojattuja ja varustettu pehmeällä sammutus (Advanced Soft Shut Down) -toiminnolla.

Kaikki piirit ovat eSOP-koteloissa ja niitä voidaan käyttää lämpötiloissa -40 °C:sta +125 °C:seen aina 75 kHz taajuuksille asti. Tuoteperhe täyttää myös tulevat IEC 60747-17 ja VDE 0884-17 vaatimukset.

LISÄÄ: Power Integrations (LINKKI), tuotetieto (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI).

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!