Kymmenen livekameraa 4G-verkkoon

Teleoperaattori DNA on sijoittanut eri puolilla maata kymmenen 4G-verkkoon kytkettyä livekameraa, jotka lähettävät vuorokaudet ympäriinsä reaaliaikaista kuvaa. Perinteisten kelikameroiden ja luontokameroiden lisäksi DNA:n livekamerat tarjoavat uudenlaista kuvaa 100 vuotiaasta Suomesta.

Lähetyksen välityksellä päästään nauttimaan DNA:n mukaan erämaa- ja maaseutumaisemista, Saimaan risteilystä, Helsingin ja Tampereen ytimestä, vedenalaisesta järvimaisemasta ja ulkosaaristosta.

”Suomen kesä on kaikkialla kaunis, mutta eri paikoissa kovin eri tavoin. Nopean ja kattavan 4G-verkkomme ansiosta voimme näyttää tämän kaikille, toteaa DNA:n handset-liiketoiminnan johtaja Cedric Kamtsan.

Kesäistä lähetystä saadaan Utön majakasta, porojen ruokintapaikalta Muoniosta, Näsinneulasta, Iso-Valkeajärven pinnan alta, Helsingin Kaapelitehtaalta, espoolaiselta mökkisaunalta, keski-suomalaiselta maatilalta, Powerparkin vuoristoradasta, Nuorgamista ja Porissa jazzien aikaan drone-lennokista.

Lähetystä voi katsoa DNA:n verkkosivuilta ja 26.6.-2.7.17 Helsingissä Kampin ja CityCenterin, Turun Hansakorttelin, Tampereen Koskikeskuksen ja Espoon Ison Omenan kauppakeskuksissa sekä Helsingin Rautatieasemalla digitaalisilta touch screen -infotauluilta.

Kamerat lähettävät maisema- ja yleiskuvaa, ja jos kamera sijaitsee siten, että joku saattaa päätyä tunnistettavana lähetykseen, kameran läheisyydessä on siitä ja käyttötarkoituksesta kertova kyltti. Lähetys jatkuu 31.7.2017 asti, minkä jälkeen kaikki sitä varten ympäristöön tuotu siivotaan pois. Kamerat eivät tallenna. Katsojat voivat valita minkä alueen kameraa seuraavat.

LISÄÄ: DNA:n ympärivuorokautinen livelähetys eri puolilta Suoma (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2017