Nokia löysi teknologiayksikölle uuden vetäjän

Nokia nimittää entisen Samsungin Yhdysvaltain toimintoja vetäneen Gregory Leen Technologies-yksikön johtoon. Tehtävää hoiti syyskuusta lähtien väliaikaisesti yksikön kehitysjohtaja Brad Rodrigues, kun teknologiaryhmän vetäjä Ramzi Haidamus erosi Nokian palveluksesta.

Nokia Technologiesin lisäksi Gregory Leestä tulee Nokian johtokunnan jäsen heinäkuusta alkaen. Gregory Lee astuu Nokian palvelukseen 13-vuotisen Samsung-uran jälkeen, jossa viimeisin tehtävä oli Samsung Electronicsin Pohjois-Amerikan yhtiön toimitusjohtajuus.

Gregory Lee aloittaa uudessa tehtävässään välittömästi. Hänen toimipaikaksi tulee Kalifornia ja hän raportoi Nokian toimitusjohtaja Surille. Leellä on biokemian kandidaatin tutkinto Kalifornian San Diegon yliopistosta.

Nimityksen jälkeen Nokian johtokunta koostuu seuraavista jäsenistä: Rajeev Suri (puheenjohtaja), Basil Alwan, Hans-Juergen Bill, Kathrin Buvac, Ashish Chowdhary, Barry French, Bhaskar Gorti, Federico Guillén, Gregory Lee, Igor Leprince, Monika Maurer, Kristian Pullola, Marc Rouanne, Maria Varsellona ja Marcus Weldon.

Kuva: Nokia

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!