Turkulaisnäyttö voitti IoT-sarjan

Turkulaisyritys Nextfour suunnittelema Buster Q -näyttöratkaisu palkittiin yhtenä parhaista suomalaisista mobiilipalveluista Paras Mobiilipalvelu 2017 -kilpailussa. Kilpailun voittajat julkistettiin viikonloppuna Porissa päättyneessä SuomiAreenassa.

Suomalaisen venevalmistaja Busterin käyttämä Q-näyttö voitti kilpailun teollisen internetin kone-koneyhteyksien sarjan.

Valtakunnallisessa kilpailussa oli kahdeksan sarjaa ja se toteutettiin yhteistyössä Digital Forum Finlandin, Ohjelmistoyrittäjien yhdistyksen ja useiden elinkeinoelämän toimijoiden kesken. Kilpailun tuomariston puheenjohtajana toimi liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner.

Nextfourin suunnittelema Buster Q -älynäyttö perustuu Linux-käyttöjärjestelmään.

IoT-sarjan voittanut Q-älynäyttö on useimpien Buster-mallien vakiovarustuksena. Laite yhdistää navigoinnin ja turvallisuuden kannalta keskeiset toiminnot yhteen helppokäyttöiseen kosketusnäyttöön. Samalla voidaan hyödyntää sujuvasti myös muiden valmistajien laitteiden tarjoamaa dataa.

Paras mobiilipalvelu 2017 -kilpailun voitti eri liikkumismuodot käteväksi palvelukokonaisuudeksi yhdistävä matkasovellus Whim. Terveys- ja hyvinvointipalveluiden sarjan voitti kanta.fi.

Muita voittajia olivat Anroid-palveluissa 112 Suomi, tekoälyä hyödyntävä jääkiekon Liigan otteluraporttipalvelu ja liikkumista helpottava Tuup sekä yrityspalvelu Taviq ja viihdepalvelu Kaikki vastaan.

LISÄÄ: Voittajat 2017 ja linkit palveluihin (LINKKI). Kuvia palkintotilaisuudesta (LINKKI).

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!