Syyskuun Alihankintaan startup-yrityksiä

Tampereella syyskuun lopulla järjestettävien Alihankinta-messujen teema on tuttu  kumppanuusverkosto, mutta mukana on myös viime kerran tapaan AlihankintaHEAT-tapahtuma. Laajennuksen avulla haetaan parempaa kontaktia konepajateollisuuden ja digitekniikkaan nojaavien startup-yritysten välille.

Alihankinta-messujen uudenlainen verkostoitumistapahtuma AlihankintaHEAT järjestetään osana messuja tiistaina 26.9. Lisäksi ohjelmallinen uutuus HeatCorner toimii koko messujen ajan Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulassa. Startupit kokoontuvat tänä vuonna jo elokuun lopussa 29.–31.8. HeatCampille ideoimaan ja sparraamaan ratkaisuja teollisuusyritysten esittämiin haasteisiin.

’’Saimme viime syksynä huomata, että tällaista tapahtumaa on todella kaivattu ja tarvetta startupien ja teollisuusyritysten kohtaamisille on yhä enemmän’’, sanoo Tampereen messujen Finland Eventsin tapahtuma- ja viestintäpäällikkö Tanja Järvensivu.

AlihankintaHEAT tulee olemaan Järvensivun mukaan täynnä innostavaa ohjelmaa ja startupien osastoja koko avajaispäivän ajan. Myös messujen avajaiset ja yhteiset iltajuhlat on siirretty AlihankintaHEATin yhteyteen. Startup-osuuden järjestävät Tampereen Messujen tapahtumayksikkö Finland Events ja Rapid Action Group Oy (RAG).

Viime vuonna  Alihankinta-tapahtumaan osallistui viime vuonna 18 422 kävijää. Tapahtuman pääyhteistyökumppaneita ovat Teknologiateollisuus, Kumiteollisuus, Muoviteollisuus ja Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY .

Tänä vuonna Alihanknta-messut järjestetään Tampereella 26.–28.9.2017.

LISÄÄ: Alihankinta 2017 (LINKKI) ja AlihankintaHEAT twitterissä (LINKKI).

Kuva: Tampereen messut/Merja Ojala

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!