KL: Nokian Suri nousi parhaimmaksi

Kauppalehti Optio listaa uusimmassa numerossaan Suomen parhaat johtajat. Ykköseksi äänestetty Nokian ­toimitusjohtaja Rajeev Suri teki selvän pesäeron kakkossijalle tulleeseen UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesoseen. Supercellin Paananen oli kahdeksas ja Nokian Siilasmaa yhdeksäs.

Kauppalehti Option on tehnyt perinteisen johtajatutkimuksen kahdeksannen kerran. Käytännön tutkimustyön teki IRO Research 5.5.–23.5.2017 välisenä aikana Alma Talentin medioiden lukijoista. Tutkimukseen vastasi 746  panelistia. Äänestäneistä suuri osa toimii johtavassa asemassa tai ylempänä toimihenkilönä.

Parhaimmat johtajat top-10

1 Rajeev Suri, Nokia

2 Jussi Pesonen, UPM

3 Henrik Ehrnrooth, Kone

4 Reijo Karhinen, OP-ryhmä

5 Björn Wahlroos, Sampo Nordea, UPM

6 Matti Alahuhta, aiemmin Kone ja Nokia

7 Antti Herlin, Kone ja Sanoma

8 Ilkka Paananen, Supercell

9 Risto Siilasmaa, Nokia

10 Kari Jordan, Metsä

Nousussa: Jan Meyer, Kari Stadigh, Matti Lievonen, Mika Anttonen, Mikko Helander, Tiina Alahuhta-Kasko, Jukka Kurttila sekä Valmet Automotiven Ilpo Korhonen.

LISÄÄ: Kauppalehti Optio (LINKKI)