Monitoiminen IoT-ympäristöanturi

Omron on julkistanut anturiratkaisun, jolla voidaan mitata seitsemää eri parametriä. Laitteella voidaan mitata lämpötilaa, kosteutta, valoa, ultraviolettivaloa, ilmanpainetta, melua sekä kiihtyvyyttä.

Omronin 2JCIE-BL01-anturiyksikkö on suunniteltu osaksi rakenteilla olevia esineiden internetinratkaisuja. Pienessä laitteessa on muistia tiedonkeruuta varten ja sinne kertynyt data voidaan ladata Bluetoothin (BTLE) kautta pilvipalveluun.

”Tämä tekee erittäin helpoksi suunnittelijalle antaa monenlaisia ​​mittaustoimintojen vain yhdestä pienestä anturista’’, kehuu Omronin Euroopan komponenttiryhmän tuotepäällikkö Gabriele Fulco.

Anturissavoi olla käytössä tavallisella kolmen voltin litiumakulla noin kuuden kuukauden ajan mittausaikavälistä riippuen.

Mahdollisia sovelluksia ovat seuranta ja valvonta sekä teollisuus että toimistoympäristöissä parantamaan työtilaa. Se sopii myös koti- ja ulkokäyttöön.

Halutut raja-arvot voidaan asettaa tuottamaan hälytyksiä, jotka ilmoittavat käyttäjälle mistä tahansa epänormaalista anturin lukemista.

Anturi on sertifioitu kaikille tarvittaville säännöksille/direktiiveille EU:ssa, Yhdysvalloissa ja Japanissa. Se on FCC-hyväksytty ja CE-merkitty.

Anturimoduulin mitat ovat 46 x 39 x 15 millimetriä ja paino paristoineen 16 grammaa.  BTLE-linkki yltää noin kymmeneen metriin ja anturin käyttölämpötila-alue on välillä -10 ja +60 astetta.

LISÄÄ: Omron Electronic Components Europe (LINKKI), tuotetieto (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue tästä ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2017