Mobiililaitehuolto iHelp osti Huoltolandian

Kännyköiden ja muiden mobiililaitteiden huoltoon ja korjauksiin erikoistunut iHelp Finland ostaa osake-enemmistön kilpailevasta Huoltolandia Oy:stä. Järjestely tukee molempien yritysten kasvua ja tuo yhteen 17 toimipistettä 15 eri paikkakunnalla.

’’Kiinnostuimme Huoltolandia Oy:stä lähinnä sen kehittämästä ainutlaatuisesta kumppaniverkostosta ja sen tuomasta mahdollisuudesta laajentua useammalle paikkakunnalle’’, toteaa iHelp Finland Oy:n toimitusjohtaja Ville Tasala.

Omistusjärjestelyn myötä Huoltolandialla on tiedotteen mukaan hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kasvattaa huoltoverkostoaan

’’Omistusjärjestely auttaa meitä ottamaan seuraavat askeleet valtakunnallisen huoltoliikeverkoston edelleen laajentamiseksi toteaa Huoltolandia Oy:n perustajaosakas ja toimitusjohtaja Vesa-Pekka Venho.

Venho vastaa Huoltolandian toimitusjohtajuuden lisäksi koko iHelp -konsernin ketjuliiketoiminnan kehittämisestä sekä laajentamisesta valtakunnallisesti.

Molemmat yhtiöt keskittävät varaosatoimintansa Oulun uudistettavaan logistiikkakeskukseen.

Kuva: Huoltolandia