Koirakin saa IoT-paikannuksen – toimii 220 maassa

Teleoperaattori Orange Business Services tukee tamperelaisen Yepzonin kansainvälistymistä kolmen vuoden sopimuksella. Yhteistyö sisältää maailmanlaajuiset IoT-yhteydet ja SIM-kortit 100 000 paikannuslaitteelle. Niitä  voidaan käyttää vaikka oman lemmikkieläimen löytämiseen.

Tamperelainen Yepzon on vain kolmessa vuodessa kehittynyt fiksusta ideasta menestyksekkääksi kansainväliseksi liiketoiminnaksi, joka suuntaa kohti globaaleja markkinoita. Uusimpana yritys voi tarjota palveluaan Orangen kautta 220 maassa.

”Luotettava IoT-infrastruktuuri, globaali läsnäolo ja houkutteleva liiketoimintamalli ovat avainasemassa laajentumisessamme ja menestyksessämme”, sanoo Yepzonin toimitusjohtaja Otto Linna.

Yepzonin paikannin määrittää sijainnin WiFi-sisätilapaikannuksen, GPS:n ja mobiiliverkkoyhteyksien avulla ja lähettää tiedot iOS-, Android- tai Windows-puhelimiin.

Orangen IoT-palvelu tuo liiketoiminnallisia etuja, kuten saumattoman SIM-korttien tilaamisen, yksinkertaisen aktivoinnin ja seurannan hallintaportaalin kautta, sijainnista riippumattoman hinnan yksittäiselle SIM-kortille sekä skaalautuvan eri maihin.

Orange Business Servicesin IoT-palvelut ovat osa modulaarista Datavenue-nimistä IoT- ja analytiikkaratkaisua. Orange tukee jo yli 12 miljoonaa aktiivista IoT-objektia muun muassa älykaupungeissa, terveydenhuollossa, liikenteessä ja teollisuudessa.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue tästä ilmaiseksi!