Alihankintaan 16 startup-yritystä

Startupit ja teollisuusyritykset kohtaavat AlihankintaHEAT-tapahtumassa ensi viikolla. Tampereen Alihankinta-messujen yhteydessä on tiistaina 26.9 esillä 16 starup-yritystä tuotteineen. Tärkeässä osassa on tapahtuman seminaariosuus. Tapahtumaa tukevat myös Tekes ja Dimecc.

Tampereen AlihankintaHEATissa nähdään muun muassa Citynomadi, Dtream , Eatech, eeedo, Innorent Production, Lennahc / Aalto-yliopisto, Mattester, Meluta, Nopia, Pinovuo, Radientum, Steamlane, Trackinno, Treon, TreSolver ja UnSeen Technologies.

Alihankinnan HEAT-tapahtumaa tukee 14 kumppania. Tekesin lisäksi mukana ovat Toyota Material Handling Finland ja Gronlund Palvelut, DIMECC, FiBAN, Nordea, Pirkanmaan Yrittäjät, PwC, Salomäki, Smart Tampere -ekosysteemiohjelma ja Tampereen kaupunki, Tampereen kauppakamari, Tampereen Messut, Tampere Startup Hub ja Twinkle.

’’Startup- ja pk-yritysten kansainvälisen viennin kasvuharppaus saavutetaan hyödyntämällä ennakkoluulottomasti hyvinkin erilaisia osaamisia. AlihankintaHEATin pääkumppanuus on Tekesille pelinrakentajan roolissa mielekäs tapa olla luomassa merkitystään kasvattavaa kumppanuusverkostoa mukanaolevien yritysten välille’’, sanoo Tekesin Liideri-ohjelman ohjelmapäällikkö Nuppu Rouhiainen.

Uutuutena on Alihankinta-tapahtuman pääsisäänkäynnissä järjestettävä HeatCorner, jossa startup-yritysten sisällöt ja kumppanit ovat esillä koko messujen ajan.

LISÄÄ: AlihankintaHeat-ohjelma 26.9.2017 klo 9.00-16.00 (LINKKI)


Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!