Teknologia-messut käyntiin – jatkuu torstaihin asti

Helsingissä tänään alkaneilla Teknologiamessuilla on esillä tuotteiden lisäksi uusia nousevia teknologioita kuten IoT-tekniikkaa, Big Dataa ja AR- ja virtuaalitekniikkaa. Edustettuna ovat kaikki teollisuuden alueet automaatiosta elektroniikkaan ja koneenrakentamisesta robotteihin ja teollisuuden kunnossapitoon. Messut jatkuvat torstaihin asti.

Teknologiatapahtuma koostuu Automaatio, Elkom, Hydrauliikka&Pneumatiikka, Levytyö, MecaTec, Robosteam ja Kunnossapito sekä LOGYiSCM (11.-12.10.) -messuista. Kaikkiaan tapahtumassa on yli 400 näytteilleasettajaa. Tapahtuma on auki tänään kello 9.00-17.00, huomenna iltatilaisuuden takia 9.00-19.00  ja torstaina 9.00-16.00.

Uusiteknologia-lehden syyskuun 2/2017-numerossa on listattuna tapahtuman näytteilleasettajat ja tiedot seminaariannista. Tiedot on päivitetty 4.10.2017. Lue tästä lisää (LINKKI).

Näyttelyhallissa on yritysten näyttelyosastojen lisäksi kaikkiaan kolme seminaarilavaa: Teknologia Plaza-, innovaatio- ja Robosteam-lavat. Lisäksi kongressiosuudessa järjestetään Elektroniikan ja tietotekniikan seuran Teknologia Forum.

Messuhallissa järjestetään myös valmistajien omia pienimuotoisempia tietoiskuesityksiä ja demoja. Esimerkiksi Rohde & Schwarz tarjoaa päivittäin kello 14.00 tietoiskun IoT- ja mobiililaitteiden turvallisuudesta.

Lisää IoT-maailman tietoturvasta voi hakea myös oululaisen Tosiboxin osastolta. Muut näytteilleasettajien tapahtumat on listattuna Teknologia-messujen nettisivun seminaarit-linkin alle.

Messuilla jaetaan tänään Teknologia Plazalla kello 13.00 Messusäätiön 10 000 euron Teknologia-palkinto merkittävästä innovatiivisesta ratkaisusta teknologian alalla.

Uutisoimme tapahtuman tuote- ja seminaariannista päivittäin, joten kannattaa laittaa kännykän selaimeen osoitteeksi www.uusiteknologia.fi  – nettisivumme skaalautuu kätevästi luettavaksi myös älypuhelimien tai padien ruudulta. Samalla kannattaa vilkaista äsken ilmestyneen syyskuun numeron juttutarjontaa. Lehti on veloituksetta luettavissa verkosta.

LISÄÄ: Teknologia17 (LINKKI), näytteilleasettajat (LINKKI), seminaarit (LINKKI) ja hallien 6 ja 7 osastokartta (LINKKI). Lisää messuista ja seminaaritarjonnasta löytyy Uusiteknologian syyskuun 2/2017-numeron ennakkoartikkelista (LINKKI).

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!