Pilvipalvelu jakaa 3D-suunnittelukuvat

Suomalainen Umbra on julkistanut pilvipohjaisen 3D-renderöintialustan Compositin. Insinööri-, arkkitehti- ja suunnittelutoimistojen käyttöön suunniteltu ratkaisu mahdollistaa 3D-sisällön esittämisen millä tahansa laitteella reaaliajassa.

Composit toimii yhdessä CAD-ohjelmien, kuten Autodesk Revitin, kanssa. Compositin avulla CAD-ohjelman käyttäjä voi automaattisesti optimoida 3D-malleja  valmistajan tiedotteen mukaan parilla napin painalluksella.

Optimoitu malli välitetään Umbran pilvipalveluun, josta se voidaan jakaa mille tahansa verkkoon yhdistetylle laitteelle tai virtuaalisen ja lisätyn todellisuuden alustalle, kuten Microsoft Hololensille, Apple ARKitille ja Samsung Gear VR:lle.

Compositin avulla maantieteellisesti hajautuneet tiimit voivat Umran mukaan tarkastella 3D-malleja reaaliajassa, mikä nopeuttaa ammattilaisten keskinäisiä suunnittelu-, arviointi- ja hyväksymisprosesseja.

“Composit ratkaisee monia keskeisiä ongelmia tämän päivän arkkitehtien, insinöörien ja suunnittelijoiden työprosessissa”, sanoo Umbran markkinointijohtaja Shawn Adamek .

LISÄÄ: Umbra3D (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2017