Uusi akkujärjestelmä teollisuuteen ja rautateille

Powerbox on julkaissut uuden sukupolven akkuyksikköjärjestelmänsä (BBU-S), jonka avulla voidaan aiempaa helpommin modernisoida rautateiden ja teollisuuden järjestelmiä. Järjestelmä sisältää myös teholähteen varmistusjärjestelmän, jossa on hallinta ja valvonta varmistaessa, että akut ovat aina toimintakykyisiä.

Teholähdevalmistaja Powerboxin BBU-S sisältää aktiivisen tehokerroinkorjatun tulon, ohjatun älykkään latauksen, automaattisen akkutestauksen, antopuolen jakelun ja useita ohjaus- ja valvontasignaaleja.

BBU-S-yksiköt on suunniteltu käytettäväksi koteloituina ulkotiloissa. Yksikkö sisältää19-tuuman telineyksikön alimoduuliyksiköineen. Se on kehitetty nopeaan käyttöönottoon heterogeenisissä rautateiden ja teollisissa sovelluksissa.

Uusi akkujärjestelmä voi ladata ja hallita useita akustojen kokoonpanoja. Tehonsyöttökapasiteetti on 340 – 1200 wattia.  Se on saatavana AC- tai DC-syöttöjännitteellä. Varmistuksessa on käytettävissä kaksikkoredundanssiset akkuryhmät. Kauko-ohjaukseen BBU-S tarjotaan lähiverkkoliitännän lisäksi eri matkapuhelinverkkojen radioliikennemoduulit.

Plug-and-play-moduulien avulla PRBX BBU-S:lla asennus- ja virhetilanteet voidaan hoitaa vain muutamien minuuttien keskeytyksellä. Se on tarpeen erityisesti rautatieliikenteessä ja vaativissa teollisissa sovelluksissa.

BBU-S voidaan konfiguroida eri väyläjännitteiden, esimerkiksi 24, 36 tai 120 voltin tasajännitteen mukaiseksi. Tulopuolen järjestelmä toimii 185 – 253 voltin vaihtojännitteen alueella, mutta myös muita ratkaisu on mallistossa.

Uusi BBU-S on rakennettu kahteen 3U-korkuiseen 19 tuuman telineeseen, jotka sisältävät virtalähteet, laturin ja ohjausyksikön yläosassa sekä akun tehokytkimet, invertterilohkon ja hälytyskytkimet pohjahyllyssä. Ne täyttävät seuraavat standardit ja vaatimukset: EN60950, UL60950, EN61000-6-2, EN61000-6-4, EN61000-3-2, EN50125-3, EN50124-4, LVD ja RoHS.

LISÄÄ: Powerbox (LINKKI) ja Suomen toimisto (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2017