Bittiumin EEG-tuotteet Neuroscience 2017 -tapahtumaan

Bittium esittelee neurotieteiden tuotteitaan ja ratkaisujaan parin viikon päästä Yhdysvalloissa järjestettävässä Society for Neuroscience 2017 -tapahtumassa. Kuvan BrainStatus-tuotteen lisäksi esillä on laajemminkin Bittiumin aivosähkökäyrän mittauslaitteita.

Oululainen Bittium esittelee neurotieteiden tuotteitaan ja ratkaisujaan Society for Neuroscience -tapahtumassa, joka järjestetään Washington D.C.:ssä, Yhdysvalloissa 11.-15. marraskuuta 2017.

Esille tuodaan kuvan BrainStatus-laitteisto, joka koostuu langattomasta EEG -vahvistimesta ja BrainStatus-elektrodipanta. Mittausratkaisua voidaan soveltaa esimerkiksi epilepsiakohtauksien (status epileptus) tai tajunnanhäiriöiden diagnosointiin.

BrainStatusta (kuvassa) voidaan käyttää myös reaaliaikaiseen EEG-monitorointiin langattomasta etänä  tai tietoja voidaan tallentaa laitteen omaan muistiin.

Mukana on myös NeurOne, joka on oululaisvalmistajan mukaan maailman tarkimpia ja nopeimpia EEG -mittalaitteita kliiniseen ja tutkimuskäyttöön.

NeurOne mahdollistaa synkronoitujen ryhmämittausten toteuttamisen esimerkiksi erilaisissa psykologisissa tutkimuksissa jopa 30 henkilölle samanaikaisesti.

Neurosciencen lisäksi Bittium on mukana marraskuussa Düsseldorfissa, Saksassa järjestettävässä Medica 2017 -tapahtumassa. Tapahtumassa ovat esillä uusi Faros EKG-mittalaitteet ja äsken julkistetut Cardiac Explorer -ohjelmisto tapahtumapohjaisen EKG-tallennuksen analysointiin sekä Cardiac Navigator -ohjelmisto pitkäaikaisen Holter EKG-tallennuksen tarkkaan analysointiin.

Kuvat: Bittium

LISÄÄ: Society for Neuroscience 2017 (LINKKI) ja Medica 2017 (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!