Video: Tätä on suomalainen älyliikenne

Suomi on liikkumisen ja liikenteen palvelujen markkinalaboratorio, jossa testataan automaattiajamisen lisäksi muitakin liikkumista helpottavia digipalveluita. Jos haluat tietää alan uusimmat trendit, voit katsoa Liikennelaboratorion seminaarin verkkovideona.

Liikennelaboratorion Finland as a traffic Lab järjestetään Helsingissä perjantaina 24.11.2017 klo 9.00-13.00, jolloin sitä voi seurara myös nettivideon verkon kautta.  Videolähetteestä tehdään tilaisuuden jälkeen myös tallenne, jota voi katsoa myöhemminkin netin kautta arkistovideona.

Puhujina on ministeri Anne Bernerin lisäksi Piia Karjalainen ERTICO:sta, joka tarjoaa liikennesektorin ajankohtaiskatsaus Brysselin näkövinkkelistä. Muiden aiheet liikkuvat SaaS-palveluista Drone-koptereihin ja robottiautoista älyteihin.

Muita esiintyjiä tilaisuudessa ovat Lasse Nykänen, VTT:stä, Juha Ruskola Fleetonomy.ai:sta ja Mika Klemettinen Tekesistä. Esimerkkejä tulevaisuuden älyliikenteen ratkaisuista tarjoavat Rachad Nassar Huaweilta, Harri Santamala Sensible4:sta, Ville Lehmuskoski HKL:stä, Rauno Heikkilä Oulun yliopistosta ja Päivi Haikkola tutkimusyhteisö Dimeccistä.

LISÄÄ: Katso videolta Finland as a traffic Lab -seminaari (LINKKI).