Virtuaalisilmikoihin pieni näyttömoduuli

Sony ja saksalainen suunnitteluyritys Framos ovat esitelleet VR- ja lisätyn todellisuuden silmikkoihin suunnatun pienikokoisen OLED-näyttömoduulin. Näytön tarkkuus on 1920 x 1080 pikseliä ja valovoima on 500 cd/m².

Sony Semiconductor on esitellyt uuden OLED Microdisplays -näytön, jonka OLED-teknikka on toteutettu yksikiteisen pii-substraatin päälle.  ECX335B-moduulin koko on 0.71 tuumaa, jossa tarjotaan 1920×1080 pisteen Full-HD RGB resoluution.

Sonyn ECX335B OLED Microdisplay sopii esimerkiksi lisätyn todellisuuden (AR) silmikkonäyttöjen toteuttamiseen.  ECX335B näyttömoduuli tarjoaa 100 000:1 kontrastisuhteen, laajan 24-bittisen väriavaruuden ja mikrosekunnin reagointiviiveen. Näytön tarjoama maksimi valaistusvoimakkuus on 500 cd/m².

Näyttömoduulin liitäntöinä toimii sarjamuotoinen mini-LVDS, mikä mahdollistaa näytön integroimisen laajempiin laitteistoalustoihin.

LISÄÄ: Sony Semiconductor Solutions (LINKKI), Framos (LINKKI), M-OLED ECX335B -tuotetieto (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2017