Uusi salauslaite etäyhteyksiin

Oululainen Tosibox on kehittänyt seuraavan sukupolven Lukko-laitteen, jonka luvataan nostavan IoT-yhteydet uudelle tasolle.  Uusi Lukko 500 on esillä ensi kertaa meneillään olevilla Saksan SPS IPC Drives 2017 -messuilla.

Tosiboxin uusi Lukko 500 tuo uusia mahdollisuuksia asiakkaille toimintojensa hallinnointiin ja uusien IoT-ratkaisujen rakentamiseen. Siinä on muun muassa 90 Mbit/s:n kryptattu VPN-yhteys, sisäänrakennettu LTE-modeemi ja Digital I/O-osuus.

Uusi Lukko 500 on yhteensopiva myös nykyisten Tosiboxin tuotteiden kanssa. Se sopii hyvin myös teollisuuteen, jossa hyödytään laitteen teholiittimestä, DIN-kiskokiinnitystelineestä ja teollisuusolosuhteisiin suunnitellusta rakenteesta.

Lukko 500 tulee markkinoille ensi vuonna.

LISÄÄ: Tosibox (LINKKI) ja tuotetieto (LINKKI, pdf)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!