Fintronic vaihtaa omistajaa

Komponenttijakelija Elgood ostaa Fintronicin liiketoiminnot. Samalla uuteen yritykseen siirtyvät Fintronicin edustukset muun muassa Muratan komponentit. Pitkään Fintronicilla ollut Linear Technologyn (nykyisin osa Analog Devicesiä) Suomen edustus siirtyi jo aiemmin Arrowille.

Elgood Oy on toiminut kansainvälisten elektroniikkavalmistajien edustajana vuodesta 1997. Nykyisin toiminta on suuntautunut yrityksen toimitusjohtaja Timo Niinimäen mukaan  yhä enemmän asiakaskeskeisten ratkaisujen etsimiseen ja tarjoamiseen.

Elgoodilla on tarjontaa elektronisten koneiden ja laitteiden kehitystarpeisiin lämmönhallinnassa, liittimissä, kaapelistoissa, näytöissä, piirilevyissä ja osakokoonpanoissa. Suoran teollisuusmyynnin lisäksi yritykseen kuuluu elektroniikanPartco-nettikauppa, jolla on myymälä myös Helsingin Malmilla. Elgood osti Partco Oy:n kaksi vuotta sitten.

Elgood onosa ruotsalaista Addtech-konsernia, joka koostuu noin 140 liikeyrityksestä.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!