Kehityspaketit IoT-tuotteistukseen

Italialaisyhtiö RushUpin kehittäjäpaketit ovat tarkoitettu nopeuttamaan IoT-ratkaisun kehittämistä ideasta prototyypiksi ja lopulta tuotantoon. Arrow on ottanut RushUpin tuotteet jakeluunsa.

RushUpin kolme Kitra-tuotekehityspakettia rakentuvat Samsungin Artik IoT-alustalle. Siihen voi valita ARM Cortex -suorittunen, liitännöiksi Wifin, Zigbeen, LoRan, Sigfoxin tai Bluetoothin. Kortteja tukevat erilaisia MEMS-anturit sekä  käyttöjärjestelmät ja muut ohjelmistopaketit.

RushUpin JAM-perheen tuotteet ovat Cloud-JAM ja Cloud-JAM L4. Ne koostuvat ST Microelectronicsin STM32 Nucleo -korteista sekä, anturi-, NFC- ja Wifi-osioista.Tuotepaketit perustuvat jo kokeiltuihin ja testattuihin piireihin sekä ohjelmistoihin.

LISÄÄ: RushUp (LINKKI) ja Arrwow (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2017