Eleforssin testauspalveluille akkreditointi

Forssalaisen DA-Groupin tytäryhtiö Eleforss on saanut FINASin myöntämän akkreditoinnin Tampereen testauslaboratoriolleen. Testausalueina ovat sähköisten, elektronisten sekä radiolaitteiden EMC- ja RF-mittaukset.

DA-Groupin tytäryhtiö Eleforssin saama akkreditointi kattaa keskeisimmät emissio- ja immuniteettimittausten standardit, mukaan lukien useat EMC- ja radiolaitedirektiivin viittaamat harmonisoidut standardit.

Eleforssin testauslaboratorion testerikalustoa johtuviin RF-mittauksiin.

Akkreditoinnin kautta yhtiön Eleforss liittyy uuden akkreditoininnin harvalukuisten suomalaisten testauslaboratorioiden joukkoon, joilla on valtuutus EMC- ja RF-testaukselle.  Testauslaboratorio täyttää SFS-EN ISO/IEC 17025 –standardissa määritellyt testaus- ja kalibrointilaboratorioiden pätevyysvaatimukset.

”Viranomaisen Eleforssille myöntämä akkreditointipäätös on jälleen yksi merkittävä osoitus toimintamme laadusta”, sanoo DA-Groupin toimitusjohtaja Sami Kotiniemi. Näin asiakkaat, viranomaiset sekä alan toimijat voivat luottaa akkreditoidun toimijan palveluihin ja sen tuottamien tulosten luotettavuuteen.

DA-Group osti keväällä 2017 osan Microsoftin mobiililaitteiden testaus- ja tuotekehityslaboratorioista mittalaitteineen  Tampereen Hervannassa.

DA-Groupiin kuuluvat emoyhtiö DA-Design Oy:n lisäksi tytäryhtiöt muun muassa Nelcomp Ltd. ja Controlled Oy. DA-Group muutti vuosi sitten entisen Sanoman Hämeen Paino Oy:n tiloihin sai runsaasti lisää suunnittelu- ja tuotantotilaa.