Älyjohdotusta koneautomaatioon – tietopaketti

Eatonin SmartWire-liitäntäratkaisu pienentää johdotuskustannuksia valmistajan mukaan jopa 85 prosenttia ja auttaa vähentämään myös suunnitteluun, kokoamiseen ja johdotukseen kuluvaa aikaa. Yritys on julkaissut koneenrakentajille ohjeen liitäntätekniikan soveltamisesta.

Eatonin SmartWire-ratkaisu hyödyntää älymoduuleja, jotka kytketään pistokeliittimillä haluttuun ohjauskomponenttiin. Moduulit on helppo kytkeä väylään, josta ohjauskomponentin antamat tiedot ovat ohjauksen luettavissa ja kirjoitettavissa.

Datan lisäksi väylä siirtää myös siihen liittyvien laitteiden tarvitseman käyttöjännitteen. Sen avulla on mahdollista saavuttaa jopa 40 prosenttia tilansäästö paneeleissa, koska kaapeliputkien ja I/O-moduulien tarvitaan vähemmän.

Eatonin verkossa julkaisema SmartWire-dokumentti esittelee uuden tekniikan ratkaisuja ja ja osoittaa, miten työläiden johdotusten korvaaminen älykkäällä johdotusteknologialla voi auttaa koneenrakentajia säästämään aikaa ja kustannuksia.

LISÄÄ: Eaton (LINKKI) ja SmartWire-dokumentti (LINKKI)