Suomalaiskeksintö tuo avun kännykän kuuluvuusongelmiin

Suomalaisten Finnfoam ja Stealthcasen kehittämä signaalinheijastin tuo ratkaisun uudistaloissa todettuihin kännyköiden kuuluvuusongelmiin. Tuote vahvistaa mobiiliverkon signaalin jopa satakertaiseksi. Helmikuussa markkinoille tuleva tuote on kenttätestattu kiinteistösijoitusyritys Kojamon kanssa.

Kännykkäverkon kuuluvuutta korjaava tuote on seinärakenteisiin sijoitettava FF-Signal on heijastuselementti. Tuote  rakentuu kahdesta salolaisen Finnfoamin valmistamasta FF-PIR (polyisosyanuraatti) -eristelevystä (20mm), joiden väliin  antennielementti on sijoitettu.

Heijastuselementti on asennettuna kahden kiinteän ikkunan väliin. Päällä on puuverhoilu

Ratkaisulla saavutetaan valmistajan mukaan  jopa 30–100 kertaa voimakkaampi matkapuhelinsignaalin läpäisy seinärakenteiden läpi.  Ratkaisu ylläpitää tietoliikennesignaalia molempiin suuntiin eli myös sisältä ulospäin.

FF-Signal-elementin toimivuus signaalinvälittämisessä on mitattu ja testattu laboratorio-oloissa ja vahvistettu kenttätutkimuksilla. Ratkaisu varmistaa tietoverkkojen tehon rakennusten sisätiloissa operaattorien tarjoamalla voimakkuudella.

”Seuraava askel on saada FF-Signal mukaan jo kohteiden suunnitteluvaiheessa sekä ratkaista rakentamiseen liittyvät kysymykset kokonaisuuden kannalta ”, sanoo Finnfoamin kehitys- ja markkinointijohtaja Asso Erävuoma

Tuote on kehitetty yhteistyössä tamperelaisen  Nokian spin-off-yritys Stealthcasen, kanssa, joka sai FF-Signal-tuotteesta marraskuussa 2017 Teknologiasta tuotteeksi –palkinnon.

LISÄÄ: FF-Signalin tuotetiedot (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusinta tietoa   – Lue tästä ilmaiseksi!