Arrowin IoT-tapahtuma toukokuun lopulla

Komponentti- ja järjestelmätoimittaja Arrow järjestää esineiden internetin IoT Summit -tapahtumansa toukokuun lopulla. Kolmannen kerran järjestettävä tilaisuus on kerännyt aiemmin yli 600 osallistujaa ja viisikymmentä näytteilleasettajaa. Huhti-toukokuussa järjestetään Helsingissä kaksi muutakin alan seminaari- ja näyttelytapahtumaa.

Arrowin IoT Summit kokoaa 30.5.2018 yhteen alan yritykset, huippupuhujat ja asiantuntijat. Tapahtumapaikkana on Cumulus Resort Airport Congress Center -hotellissa lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa.

Tilaisuudessa tullaan järjestäjän mukaan kuulemaan näkemyksiä IoT:n ajankohtaisimmista trendeistä sekä kansainvälisiä keynote-puhujia. Tapahtuman tarkka ohjelma on luvattu nettisivulle helmikuun aikana.

Tapahtumassa on keynote-puheiden lisäksi neljä eri seminaarisalia, joiden teemat kattavat anturi- ja yhteysteknologiat, pilvi-, analytiikka- ja tekoälyratkaisut, tietoturvan, sekä uudet IoT-liiketoimintamahdollisuudet.  Mukana on nyt myös  ”start-up village”, jossa liiketoimintansa IoT:n avulla luoneet yritykset kertovat projekteistaan ja kokemuksistaan.

Arrow IoT Summit on maksuton seminaaritapahtuma alan liiketoimintapäättäjille, kehitystoiminnan johtajille, sekä muille IoT:sta kiinnostuneille liike-elämän vaikuttajille. Lisäksi  huhti-toukokuussa järjestetään myös muitakin ainakin osin IoT-aluetta käsitteleviä tapahtumia.

Huhtikuun 12. päivä nettisivusto Etn järjestää Helsingissä Embedded Finland-seminaarin ja toukokuun 29-30. Helsingin messukeskuksessa Easyfairs kokoaa väen Advanced Engineering- tapahtumaansa.

LISÄÄ: Arrow IoT Summit 2018 (LINKKI), Embedded Conference Finland (LINKKI) ja Advanced Engineering 2018 (LINKKI).

Kuva: Arrow IoT Summit 2017

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusinta tietoa   – Lue tästä ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2017