Kännykkä-SIM integroituu suorittimiin

Vuosien ajan SIM-kortit ovat luoneet identiteettiä matkapuhelimille ja muille matkapuhelinverkkoon liittyville laitteille. Pian laitteita on liian paljon ja SIM-ominaisuudet on integroitava suoraan laitteisiin ARM:n tavoin. Yritys esittelee uutta rakennetta maanantaina alkavilla Barcelonan MWC2018-messuilla.

Sulautettujen SIM-korttien (eSIM) ja integroidun SIM (iSIM) -muodon kehittyminen on tulevaisuuden IoT-maailmassa välttämätöntä, koska ennusteiden mukaan vuoteen 2025 mennessä matkapuhelinverkoissa olisi jopa 4,4 miljardia IoT-laitetta.

ARM on tiuomassa SIM toiminnallisuutta prosessoreihinsa. Uusi Arm Kigen OS tarjoaa skaalattavaa, pienikokoista ja GSMA-yhteensopivaa ohjelmistopinoa SIM-toimintojen integroitumiseen ARM:in IoT SoC -malleihin.

Yhdessä ARM sirun suojauskeskuksen kanssa se lupaa tarjota parannetun laitteisturvallisuuden ja SIM-kortin suojatun laitteen identiteetin. ARM Kigenin etäpalvelupalvelinratkaisu lupaa tarjoata modulaarista joustavuutta, joka helpottaa tekniikan integrointia MNO- ja IoT-alustoille

Turvallinen identiteetti on kriittinen periaate ARM:in vuonna 2017 julkaisemasta Platform Security Architecture (PSA) arkkitehtuurissa. Kigen-tuoteperhe noudattaa PSA: n esittämiä turvallisuus- ja muuttumattomia identiteettiperiaatteita.

LISÄÄ: Armin Platform Security Architecture (PSA) -alusta (LINKKI) ja tiedote (LINKKI).