Arrowilta kierrätettävä IoT-koepaketti

Arrow ja Microsoft tuottaneet yhteistyössä IoT-kehitysjärjestelmän. Arrow jakaa niitä huomenna alkavilla Nürnbergin messuilla tuhannelle ensimmäiselle rekisteröityneelle. Paketti on soveltajalla  vain lainassa ja tarkoitus on kierrättää se uudelleen käytön jälkeen.

Arrowin IoT-paketti kehityskoostuu antureista, ohjelmistoista, sovelluksista ja pilvipalveluista. Niiden takana ovat Arrowin lisäksi Microsoft ja SensiEDGE.

SensiEDGE:n IoT-anturisolmu kerää ympäristön tyyppisiä tietoja hyödyntäen sulautettua signaalinkäsittelyä, antureita ja langattomia tekniikoita. Anturien telemetria toimitetaan myös Microsoft Power BI -hallintapaneeliin ja Arrow Connect -mobiilisovellus kerää IoT-anturitietoa ja toimii yhdyskäytävänä Microsoftin palveluun.

 

Projektiin osallistujat saavat myös 30 päivän kokeilun Microsoft Azureen ja Microsoft Power BI:n käyttöön. ”Asiakkaat voivat hyödyntää ratkaisua Azure IoT -palveluiden kanssa’’,  lupaa Microsoftin IoT-vastaava Rodney Clark.

Kehitysjärjestelmät on tarkoitettu uudellenkäytettäviksi. Ne pyydetään Arrow:lle kun eivät niitä enää tarvitse. Näin koepaketit voidaan kierrättää uusille asiakkaille.

LISÄÄ: Arrow IoT (LINKKI) ja IoT-Connect-sovellusohjelma (LINKKI)