Ledipylväs saa virtaa dieselgeneraattorista

Ruotsalainen Atlas Copco on esitellyt tunnistusantureilla varustetun ledi-valaisintornin, joka saa käyttövoimansa diesel-generaattorista. Uutuus soveltuu esimerkiksi tapahtumien valaisemiseen tai väliaikaiseksi valaistukseksi katastrofi- ja muissa onnettomuustilanteissa.

Atlas Copcon HiLight B5+ -valaisintornin (4 kpl) 350 watin ledit valaisevat 5000 neliömetrin alueen valmistajan mukaan keskimäärin 20 luksin valaistusvoimakkuudella.

SmartMastin LED-valonheittimiä voidaan himmentää. Hydraulinen pystymasto nousee enintään kahdeksan metrin korkeuteen ja kääntyy 340 astetta. Polttoainetta valaistus kuluttaa puoli litraa tunnissa.

 

Uudistetun HiLight B5+ -version äänitaso on 55 dBA. ”Tämä on markkinoiden hiljaisin dieselkäyttöinen valaisintorni”, kertoo Atlas Copcon Power and Flow -liiketoimintaryhmän valaisintornien tiedottaja Félix Gómez.

Atlas Copcon HiLight B5+ voidaan varustaa myös uudella SmartMast-ratkaisulla, jossa anturit tunnistavat olosuhteiden muuttumisen, kuten tuulen yltymisen voimakkaaksi. Masto laskeutuu silloin alaspäin automaattisesti. Anturit raportoivat myös muista muutoksista.

LISÄÄ: Atlas Copco HiLight B5+ (LINKKI)