Ohut ja kestävä painike käyttöön

Omronin komponenttiryhmä on tuonut ohuen pinta-asennettavan kytkimen, joka luvataan antavan selkeän palautteen käytettäessä. Painike tarjoaa myös pitkän tuote-elinkaaren, sillä käyttömääräksi ilmoitetaan miljoonaa toimintaa.

Omron B3SE-kytkimen kahden millimetrin tuntokontaktikorkeus edesauttaa valmistajan mukaan aiempaa ohuempien laitteiden kehittämistä. Painike antaa liteydestään huolimatta käyttäjälle laadukkaan tuntumapalautteen, lupaa Omron tiedotteessaan.

Painikkeen pinta-asennustyyppiset liitäntäpinnit sopivat erittäin tiheään asennukseen. Hopeapinnoitettu kontakti on suljettu IP67 (IEC 60529) -standardien mukaisesti, mikä takaa luotettavat kontaktit myös pölyisissä olosuhteissa.

Lisäksi suojaustaso estää juotosfluksin tai nesteiden sisääntulolta valmistuksen aikana. B3SE kestää -25 °C – +70 °C ilman jäätymistä tai kondensoitumista.

LISÄÄ: Omron (LINKKI), tuotetieto (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI, valitse Finland)