Uutuusanturi dronien korkeusmittauksiin

Saksalainen Bosch Sensortec on tuonut tarjolle barometrisen paineen MEMS-anturin BMP388. Uutuus on suunniteltu erityisesti kulutuselektroniikan tuotteisiin, kuten drone-lennokkien lisäksi kulutuselektroniikkaan ja älykotien järjestelmiin.

Uusi barometrinen paineanturi on osa Boschin Sensortecin laajempaa antureiden tarjontaa, joka sisältää BMI088 Inertial Measurement -yksikön (IMU) ja BMM150-geomagneettisen anturin.

”Yhdessä IMU: n ja geomagneettisen anturin kanssa uusi BMP388 tarjoaa kattavan ja laadukkaan anturiratkaisun droniin”, kehuu uutuutta Bosch Sensortecin toimitusjohtaja Stefan Finkbeiner.

Dronien lisäksi BMP388-anturi tarjoaa joustavan ratkaisun laajemminkin navigointi- ja kunto-sovellusten mittaustarkkuuden parantamiseen. Niitä voivat olla esimerkiksi GPS-satelliittinavigoinnin tarkkuuden parantamiseksi tai lattiatason määrittämiseksi rakennusten sisällä.

Uusi korkeusanturi voi myös Boschin tiedotteen mukaan  myös parantaa esimerkiksi terveysmittareiden kalorilaskennan tarkkuutta ja mobiililaitteissa esimerkiksi tunnistamalla, onko henkilö kävelemällä ylämäkeen tai alamäkeen, kun käytät askelmittaria.

Bosch Sensortecin BMP388 on tarjolla LGA-kotelossa, jonka mitat ovat vain 2,0 x 2,0 x 0,75 mm.

LISÄÄ: Bosch Sensortec (LINKKI), tuotettiedot BMP388, BMM150 ja BMI088  (LINKKI1, LINKKI2, LINKKI3) ja (valitse Eurooppa) jakelijat (LINKKI).