Erittäin pieniä tehomoduuleita

Tulevissa elektroniikkaratkaisuissa tarvitaan koko ajan pienempiä teholähdetoteutuksia. Silti tarvitaan  hyvää iskun ja tärinän kestoa, EMI-yhteensopivuutta. energiatehokkuuden ja toimivuutta korkeissa lämpötiloissa.

Maximin Integrated  on laajentanut Himalaja-teholähdekomponenttivalikoimaansa uusilla entistä pienemmillä DC-DC-malleilla. MAXM17532 ja MAXM15462-muuntimien mitat ovat 2,6 x 3,0 x 1,5 millimetriä. Moduulit on pakattu 10-nastaiseen uSLIC-koteloon.

Uutuudet ovat kooltaan samaa luokkaa kuin perinteiset lineaariset regulaattoripiirit (LDO). Pieni koko on saatu aikaan integroimalla Himalaya-buck-säädin, FET, kompensointi ja kela samaan pakettiin.

Uudet DC-DC-tehomoduulit sopivat teollisuuden, lääketieteellisten laitteiden, televiestinnän ja kuluttajatuotteiden sovelluksiin. DC-DC-tehomoduulit kattavat 4 -42 voltin jännitealueen. Niiden ulostulo on säädettävissä 0.9-5 voltin jännitealueella.

Mooduulit pystyvät tuottamaan 100 tai 300 milliampeerin lähtövirran maksimissaan 90 prosentin hyötysuhteella. Ne toimivat -40 Celsius-asteesta aina + 125 asteeseen. Ne täyttävät CISPR 22 (EN 55022) -luokan B EMC-päästönormit sekä JESD22-B103 / B104 / B111-pudotus-, shokki- ja tärinästandardit.

Piirien testaamista varten piireille on tarjolla omat kokeilukortit sekä EE-Sim-simulaatiomallit.

LISÄÄ: Maxim Integrated (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI).