Thingsee laajenee NB-IoT- ja LTE-M-verkkoihin

Oululainen Haltian on esitellyt NB-IoT ja LTE-M -verkkoja tukevan Thingsee NB-1/M1-version ja siihen sopivia IoT-antureita. Niiden avulla voi nopeuttaa uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen uutta Narrowband-IoT-mobiiliteknologiaa käyttäen.

Haltian uuden Thingsee Mobile NB-1/M1 Gatewayn avulla voidaan luoda uusia tuotteita, jotka ovat paitsi kustannustehokkaampia käyttää, niin virrankulutus on aiempia mobiiliteknologioita alhaisempi.

NB-1/M1 Gateway on on ollut koekäytössä useilla yrityksen asiakkailla. Uuden Thingsee-laitteen lisäksi Haltian on päivittänyt Distance- ja Presence-anturinsa uuteen järjestelmään. Ne tukevat jatkossa myös erilaisia Bluetooth -teknologioita, kuten iBeacon ja Eddystone.

Thingsee -alusta laajenee myös tavaroiden ja hyödykkeiden kolmiulotteiseen paikannukseen. Tähän asti anturiverkoissa yksittäisen laitteen paikannus on ollut summittaista ja lähinnä pinnalla tapahtuvan etäisyyden perusteella tehtyä.

Haltian avaa nykyisten Oulun ja Piilaakson toimipisteiden lisäksi toimiston pääkaupunkiseudulle palvellakseen kotimaisia asiakkaitaan entistä paremmin. Espoon pisteen vetäjäksi tulee Tom Lindgren huhtikuun alusta. Aiemmin hän on työskennellyt johtajana muun muassa Samsungilla ja Nokialla.

LISÄÄ: Haltian Oy (LINKKI) ja Thingsee-uutuustiedote (LINKKI)