Tampereen IoT-seminaarissa 50 esitystä – ilmoittautuneita lähes 400

Internet of Things (IoT) on tällä hetkellä näkyvin elektroniikan, tietokonetekniikan, tietoliikenteen ja ohjelmistotekniikan sovellusalue. Ensi viikolla Tampereen ammattikorkeakoulu järjestää IoT-seminaarin 18.–19. huhtikuuta 2018.  Toukokuun lopulla aiheeseen tarttuu Arrow IoT Summit-tapahtumallaan.

Tampereen ammattikorkeakoulun organisoima IOT-seminaari ei ole pelkkää teknologiaa, vaan tarjoaa myös esimerkkejä sovellusalueista, joissa IoT-tekniikkaa hyödynnetään.

’’Seminaarissa kuullaan esimerkkejä konkreettisista sovellusalueista. Seminaarin teemana on teoriasta käytäntöön sekä IoT:n mahdollistama liiketoiminta, kertoo järjestelyistä vastaava ammkattikorkeakoulun tieto- ja viestintätekniikan yliopettaja Mauri Inha.

Tapahtumassa on lähes neljäkymmentä näytteilleasettajaa.  Väkeä on ilmoittautunut jo lähes neljäsataa. Mukana tapahtumassa on kotimaisia asiantuntijoita yrityksistä, tutkimuslaitoksista ja yliopistoista.

Esineiden interner saa jatkoa toukokuun lopulla, kun Arrow järjestää IoT Summit-tapahtumansa Vantaalla, lähellä lentoasemaa sijaitsevassa Cumulus Resort Airport -kongressihotellissa. Myös tänään Helsingissä järjestetty Embedded Conference Finland  käsittelee uusimpia IoT- ja tekoälyaiheita.

LISÄÄ: TAMK:n  IoT-tapahtuma (LINKKI) ja Arrow IOT Summit 2018 (LINKKI)

Kuva: Essi Kannelkoski/TAMK