Tieto osti lisää kyberosaamista

Ohjelmistotalo Tieto laajentaa kyberturvallisuuden tarjontaansa ostamalla ruotsalaisen noin 30 henkilön NSEC AB:n. Yritysosto tuo Tiedolle lisää tietoturvan hallintapalveluita, tietoturvakonsultointia sekä tietoturvatuotteiden jälleenmyynti- ja käyttöönottopalveluita.

Nopeasti digitalisoituvassa maailmassa kyberturvallisuuden rooli muuttuu alati tärkeämmäksi. Yksi merkittävä tekijä yrityskauppaan oli Ruotsissa sijaitseva kyberpuolustuskeskus (Security O

perations Center, SOC), joka tuo lisäpontta bisnekseen.”Vahvan syväosaamisensa myötä NSEC on niin yksityisen kun julkisen sektorin asiakkaiden luotettu tietoturvakumppani Ruotsissa’’. sanoo Tiedon tietoturvaliiketoiminnan johtaja Markus Melin.

Yritysosto on tiedotteen mukaan yksi askel Tiedon strategiassa rakentaa ja vahvistaa asemaansa Pohjoismaissa ja erityisesti Ruotsissa.