Langattomiin IoT-verkkoihin uutuuspiiri

Nordic Semiconductorin uusi nRF91-sarja tarjoaa IoT-laiteyhteydet matkapuhelinverkkojen LTE-N ja NB-IoT- järjestelmiin. Cortex-M33-pohjainen tekniikka on integroitu 10 x 16 x 1.2 millimetrin SIP-koteloon. Piiri on tulossa toimituksiin vuoden 2018 aikana.

Nordic Semicondutorin nRF91-piirisarja yhdistää IoT-tarkoituksiin kehitetyn modeemin, lähetinvastaanottimen, RF-etupään, sovellusprosessorin, flash-muistin, tehonhallinnan sekä kide- ja passiivikomponentit samaan pakettiin.

Nordicin kumppanina on ollut Qorvo, joka on kehittänyt piirisarjan RF-osuutta että SiP-paketointi. Armin Cortex-M33 -prosessori ja CryptoCell-310 turva-IP:n integrointi samaan säästävät tehonkulutuksessa. Tekniikkaa piirille on kehitetty myös Suomessa.

Nordicin nRF91 SiP:ssä on tuki paikannukseen integroidun GPS-ratkaisulle (A-GPS) . Se yhdistää matkapuhelin- ja GPS-tekniikan nopean ja tarkan paikannuksen aikaansaamiseksi. nRF91SIP on saatavana myös ilman GPS-osuutta.

Lisää: Nordic Semiconductor (LINKKI), tuotetieto (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI)

*) Päivitetty Suomen osuutta.