Bittiumilta ThingSpace-IoT-kehitysalustat

Bittium on kehittänyt avoimeen lähdekoodiin perustuvan ThingSpace LTE CAT-M1 IoT -referenssialustan. Uutta alustaa esitellään yrityksen IoT-suunnittelupalveluiden kanssa Piilaaksossa meneillään olevassa IoT World -tapahtumassa.

Bittium on kehittänyt ThingSpace LTE CAT-M1 IoT -referenssialustan yhdessä yhdysvaltalaisen teleoperaattori Verizonin kanssa. Se on tarkoitettu OEM-valmistajille, jotka voivat käyttää sitä referenssialustaa omien IoT-tuotteiden ja sovellusten kehittämisessä.

Kortilla on Verizon-hyväksymä VZM20Q LTE CAT-M-modeemi ja Sony GPS-paikannusmoduuli. Kortti tarjoaa Ardunoi-liittimet, NanoSIM-paikan ja kehityskäyttöön sopivat ohjauspainikkeet ja ledit.  Moduuliin voidaan liittää ulkoiset matkapuhelin- ja GPS-antennit. Moduulin koko on 52.6  x 55 mm.

Verizone tarjoaa alustaa varten ThingSpace Ready -ympäristö, jota Bittium tukee tarjoamalla avoimen lähdekoodin laitesuunnitteludokumentit sekä suunnittelupalveluja ThingSpace -kehityskumppaneille.

LISÄÄ: Bittium  ThingSpace (LINKKI) ja IoT World 2018 Santa Clarassa, Piilaaksossa (LINKKI)

Kuva: Bittium

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2018