Nokia nimitti uuden johtajan

Nokia julkisti tänään Sri Reddyn IP/Optical Networks -liiketoimintaryhmän toiseksi johtajaksi ja Nokian johtokunnan jäseneksi.  Nimitys tulee voimaan välittömästi.

Nykyinen IP/Optical Networks -liiketoimintaryhmän johtaja Basil Alwan jatkaa yhtiön johtokunnan jäsenenä, liiketoimintaryhmän toisena johtajana ja Nokian toimitusjohtajan neuvonantajana.

Reddy ja Alwan jakavat vastuun IP/Optical Networks -liiketoimintaryhmän johtamisesta Reddyn ollessa pääasiallisessa vastuussa päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta ja molempien osallistuessa strategian suunnitteluun sekä vastatessa liiketoimintaryhmän suorituskyvystä.

Reddyn nykyinen titteli on senior vice president ja hän johtaa IP/Optical Networks -liiketoimintaryhmän reititinliiketoimintayksikköä. Hän oli yksi Timetran perustajista vuonna 2000, ja hän on sen jälkeen ollut merkittävässä roolissa rakentamassa yhtiön IP-reititinliiketoimintaa alusta alkaen.

Sir Reddy johti IP-ohjelmistosuunnitteluosastoa yli kymmenen vuoden ajan ja toimi sen jälkeen IP-reititinliiketoimintayksikön johtajana viimeiset viisi vuotta. Sri tuli Nokian palvelukseen Alcatel-Lucentista vuonna 2016.

”Olen mielissäni yhtiömme vahvuudesta nostaa esiin päteviä johtajia riveistään ja hyödyntää jokaisen tiimimme jäsenen kykyjä. Toivotan Srin lämpimästi tervetulleeksi Nokian johtokuntaan ja olen tyytyväinen voidessani jatkaa läheistä yhteistyötä Basilin kanssa”, Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri sanoi tiedotteessa.

Sri Reddylla on sähkötekniikan ja tietojenkäsittelytieteen maisterintutkinto Oregon Staten yliopistosta sekä MBA-tutkinto Santa Claran yliopistosta. Hän on toiminut useissa johtotehtävissä Bay Networksilla, Timetralla ja Alcatel-Lucentissa ennen uraansa Nokian palveluksessa. Reddyn asemapaikkana pysyy Yhdysvaltain Kalifornia, ja hän tulee raportoimaan toimitusjohtaja Surille.

Nokian johtokuntaan kuuluu nimityksen jälkeen Rajeev Suri (puheenjohtaja), Basil Alwan, Hans-Juergen Bill, Kathrin Buvac, Ashish Chowdhary, Joerg Erlemeier, Barry French, Sanjay Goel, Bhaskar Gorti, Federico Guillén, Gregory Lee, Kristian Pullola, Sri Reddy, Marc Rouanne, Maria Varsellona ja Marcus Weldon.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!