Pieni IoT-moduuli Sigfox-verkkoon

Small Data Garden on lanseerannut ensimmäiset IoT-tuotteensa, jotka toimivat langattomassa Sigfox-anturiverkossa. Yrityksen Iotsu-tuotteet tarjoavat lämpötilojen ja kosteuden hallintaa, murtosuojausta tai vaikka työkoneiden liikkeenseurantaa.

Riihimäellä toimivan Small Data Gardenin tuotteet perustuvat yleiskäyttöiseen alustaan. Yrityksen Iotsu-ratkaisujen avulla voidaan hoitaa anturitietojen keruu, käsittely ja lähetysten hallinta. Tekniikka mahdollistaa energiatehokkaat ja pienikokoiset laitteet.

Moduulien yhteyksiin käytetään ranskalainen Sigfoxin IoT-verkkoa, joka toimii jo 45 maassa. Suomessa Sigfox-verkkoa operoi Connected Finland.

Small Data Garden Oy on toteuttanut sovelluksia kokonaisjärjestelmiä muun muassa asumiseen, kiinteistöjen hallintaan, liikkuviin työkoneisiin, logistiikkaan ja ympäristöteknologiaan.

Yrityksen tuotteita on toimitettu Suomen lisäksi vientiin.

LISÄÄ: Small Data Garden (LINKKI) ja tuotetieto (LINKKI)