IoT-tapahtumaan liki tuhat osallistujaa

Toukokuun lopussa järjestettävä Arrow IoT Summit kasvaa kävijämäärältään alansa suurimmaksi tapahtumaksi Pohjoismaissa. Helsinki-Vantaan lähellä sijaitsevaan Scandic-hotelliin odotetaan 31.5 ennakkotietojen mukaan liki tuhat osallistujaa. Mukana on myös yli 50 elektroniikan ja IoT-alan komponentti- ja palveluyritystä.

Tapahtuma on järjestetty jo useita vuosia, mutta nyt tapahtuma laajenee entisestään. Toukokuun viimeisenä päivänä tapahtumassa esitellään muun muassa elektroniikkaälyn tunkeutumisen paperiin ja autoihin.

Tapahtumassa kuullaan Muonion älytiestä ja kuskittomien autojen testaamisesta. Kansainvälisten keynote-puhujat kertovat tulevaisuuden IoT-trendeistä ja start-up-yritykset omista tuote- ja palveluratkaisuistaan.

Tapahtumassa esitellään myös  uusimman IoT:n tila Suomessa -barometrin tulokset liiketoimintahyödyistä ja kehityksen esteistä.

Kehitysnäkymien lisäksi tarjolla on myös seminaariosuudet komponentti- ja järjestelmätason suunnittelijoille. Tapahtuman yhteydessä järjestettävä näyttely esittelee yli viidenkymmenen komponentti- ja järjestelmätoimittajan tuotteet ja palvelut.

Maksuttomaan tapahtumaan Arrow odotetaa  kehittäjien lisäksi yritysten liiketoimintapäättäjiä, kehitysjohtajia ja IoT:n vaikuttajia.

LISÄÄ: Arrow IoT Summit 31.5.2018 ohjelma (LINKKI).

Kuva: Arrow IoT Summit 2017

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!