Rutronik tuo seminaarit nettiin

Elektroniikkajakelija Rutronik tuo yhdessä edustamiensa valmistajien kanssa uudenlaiset nettiseminaarit. Kesäkuussa aiheina ovat Bluetooth, IoT, tietoturva ja teollisuus 4.0 sekä niiden tarvitsemat tekniikat.

Nopea teknologinen kehitys tuo mukanaan uusia ja yhä tehokkaampia piirejä, moduuleita ja laajempia ratkaisuja ja sovelluksia. Rutronikin mukaan eri alojen käyttäjille tämä tarkoittaa, että heidän on päivitettävä tietojaan jatkuvasti. Siksi perinteisten seminaarien rinnalle Rutronik on tuomassa helpommin lähestyttävät nettiseminaarit.

Rutronik aloitti webinaarit toukokuussa GDPR-tietoturva-aiheella. Lisää yrityksen tekemästä (LINKKI,uutinen) GDRP-raportista. Kuva: Rutronik.

”Tavoitteemme on webinaarien avulla yhdistää osaamisemme tärkeimpien kumppaneiden kanssa ja siirtää se asiakkaillemme”, kertoo Rutronikin markkinointijohtaja Markus Krieg.

Rutronikin seminaaritarjonnassa tullaan kertomaan, esimerkiksi langattomien Bluetooth 5.0. Mesh, Zigbee ja Wifi-ratkaisujen lisäksi sulautettujen muistiratkaisuja sekä liitäntöjä. USB-C on aiheena 22. kesäkuuta.

Seminaarien kielenä on englanti ja webinaarin pituus normaalisti 30-60 minuuttia. Seminaareihin osallistuminen edellyttää ennakkorekisteröintiä.

Lisää: Rutronikin webinaarit 2018 (LINKKI)

Kuvituskuva: Rutronik on esitellyt nettikauppaansa eri messuilla. Nyt yritys tuo suunnittelijoille tekniikkaseminaarinsa myös netin kautta.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2018