Nopeisiin Ethernet-verkkoihin testeri

Nopeiden 400 gigabitin Ethernet-verkkojen käyttöönotto etenee nopeasti, joten niiden kehitykseen ja laitteiden todentamiseen tarvitaan uusia testereitä. Yksi uusimmista on Keysightin omistaman Ixian Ares-ONE-400G.

Ixia Solutionsin uutuustesteri on suunniteltu vastaamaan piirivalmistajien lisäksi uusien verkkolaitteiden ja datakeskusten kehittäjille. Sen avulla voidaan testata moniporttisia Ethernet-reitittimiä, -kytkimiä ja palvelimia esimerkiksi 200G-, 100G-, 50G-, IEEE802.3bs- ja IEEE802.3cd- standardeille.

Lisää tietoa uusista Ethernet-tekniikoista löytyy Uusiteknologia 2/2017 -lehden artikkelista ”Uudet Ethernetit tuovat uutta vipinää” (LINKKI).

Uusi AresONE-400G on saatavana neljä tai kahdeksan 400G-portin versiona. Käsittelykapasiteetti on yli kolme terabittiä sekunnissa.

Jokainen 400G-porteista on mahdollista jakaa toimimaan useampana hitaamman nopeuden Ethernet-porttina. Lisäksi viisi AresONE-400G-laitetta voidaan ydistää toimimaan 40-porttisena testilaitteena.

Yhä kasvavien tiedonsiirtonopeuksien lisäksi palveluntarjoajien ja datakeskusten verkoista on tullut yhä monimutkaisempi ja ohjelmoitavampia. Tämä on tehnyt verkkojen tehokkaan toiminnan varmistamisesta yhä hankalampaa.

Keysightin Ixia tarjoaa testerin lisäksi testaustyökalut SDN-verkkojen toiminnan testaamiseen. Näillä Ixia Solutionsin ja CA Technologies -ratkaisuilla päästään käsiksi eri puolilta verkkoa sovellusten pakettidataan.

Lisää: Ixia (LINKKI), tuotetieto (LINKKI) ja CA Technologies (LINKKI) ja Euroopan toimipisteet (LINKKI).

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!