Uutta grafiikkatehoa Huawein Honor 10 -kamerakännykkään

Huawein valmistama Honor 10 -kamerakännykkä saa elokuussa kaksi uutta päivitystä. Tulossa on tekoälykameran tarkennustoiminnon lisäksi grafiikkaohjaimen toimintaa tehostava uusi GPU Turbo-osuus. Honor 10:stä on tarjolla myös kuvan Phantom  Blue -versio.

Päivityksen sisältämä kiihdytysteknologia perustuu Honor 10:n laitteiston ja ohjelmiston yhdistelmään, joka kiihdyttää sekä grafiikan prosessointia että ruudunpäivitysnopeutta jäsentämällä uudelleen perinteisen grafiikan prosessoinnin alemmalla järjestelmätasolla.

GPU Turbon hyödyt tulevat valmistajan mukaan esille erityisesti mobiilipeleissä, jotka edellyttävät nopeaa grafiikan prosessointia. GPU Turbon suuremman renderointitehon ansiosta Honor-laitteet voivat yltää korkeatasoiseen grafiikkalaatuun mobiilipelaamisessa, vaikka pelisovellus ei tukisikaan HDR (High Dynamic Range) -kuvantamista.

Jatkossa GPU Turbo voi tukea myös AR- ja VR-teknologiaa, varmistaen parhaan visuaalisen kokemuksen erilaisissa käyttötarkoituksissa.

GPU Turbo saapuu yhdessä kameran kuvanvakainta tarkentavan AIS (Automatic Image Stabilizer) -ohjelmistopäivityksen kanssa.  Automaattinen kuvanvakain vähentää kuvan sumentumista ja kompensoi samalla laitteen liikkeestä ja tärinästä aiheutuvia häiriöitä.

Honor 10:n tekoälykamera on kehitetty tukemaan Kirin 970-sirun NPU-prosessoria, joka tarkoittaa, että puhelimen kamera tunnistaa yli 500 skenaariota 22:ssa eri kategoriassa.  Päivityksen jälkeen 24 ja 16 miljoonan pikselin kaksoiskamera tunnistaa valmistajan mukaan 0,2 sekunnissa kameran asennon 98 prosentin tarkkuudella ja säätää sopivan valotuksen ja rajauksen tilanteen mukaan.

Honor 10  pystyy valmistajan mukaan paikantamaan erilaisten kohteiden, kuten taivaan, kasvien, ihmisten ja jopa vesiputouksen ääriviivat ja tunnistamaan niiden sijainnin välittömästi. Honor 10:n 24 megapikselin etukamera tukee selfiekuvaamisen lisäksi 3D-kasvojentunnistusta, joka optimoi kasvojen yksityiskohtia ja tunnistaa yli sata pistettä kasvoissa pikseli-tason tarkkuudella.

Honor 10 sisältää myös etunäytön lasin alla sijaitsevan sormenjälkitunnistuksen sekä reunasta reunaan ulottuvan 5,48-tuumaisen FullView FHD+ -näytön. Puhelimesta on saatavilla kaksi valoa taittavaa Aurora Glass -värivaihtoehtoa, Phantom Blue ja Phantom Green, sekä Midnight Black ja Glacier Grey -värit. Lasimuotoilu koostuu 15 kerroksesta 3D-lasia takakuoressa.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!