Innovaatiorahoittaja lähtee Suomi Areenaan

Innovaatiorahoittaja Business Finland on ensi vuonna Porin Suomi Areena -tapahtuman pääyhteistyökumppani. Tapahtuman pääteemana tulevat olemaan tulevaisuuden osaaminen ja innovaatiot. Toiseksi pääyhteistyökumppani tulee opettajien ammattijärjestö OAJ.

Porin kaupungin ja MTV3:n toteuttama Suomi Areena keräsi Poriin runsaasti yleisöä tällä viikolla, vaikka viime vuoden kävijämäärästä jäätiinkin. Kävijämäärä oli tänä vuonna lähes 67 000, kun viime vuonan kävijöitä oli 74 000.

Poliitikkojen lisäksi äänessä olivat startup-yrittäjät, joiden vanavedessä Business Finland hakee ensi vuonna lisää kontaktipintaa ja suuren yleisön huomiota. Tämän vuoden Tapahtuman pääyhteistyökumppanit olivat Veikkaus, Puolustusvoimat ja DNA, joka demosi tapahtumassa uutta tulossa olevaa 5G-verkkoaan.

”Suomi Areena on yksi näkyvimpiä yhteiskunnallisen keskustelun foorumeita, ja tästä syystä halusimme olla mukana myös pääyhteistyökumppanina”, toteaa Business Finlandin viestintäjohtaja Tomi Korhonen.

Erityisesti sosiaalinen media tavoitti runsaasti osallistujia. Perjantai-iltapäivään mennessä sosiaalisessa mediassa tapahtumaa oli seurannut järjestäjien mukaan yli 8 miljoonaa, kun luku oli viime vuonna 1,6 miljoonaa.

Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma Suomi Areena järjestetään Porissa heinäkuussa 2019.  14. kertaa järjestettävän tapahtuman pääteemoina ovat tulevaisuuden osaaminen ja innovaatiot.

Lisää: Aiempi uutinen tämän vuoden Suomi Areenasta (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!