Lomapuhelin: kaksi SIM-korttia + MicroSD-kortti

Euroopan ulkopuolella lomailtaessa on kännykän useammasta SIM-korttipaikasta edelleen hyötyä. Ja kotimaassakin, jos haluaa pitää työ- ja yksityispuhelut tai Whatsup-viestit erillään. Uusimpiin Huawein-malleihin sopii nyt yhtä aikaa kahden SIM-kortin lisäksi myös microSD-muistikortti.

Tarjolla on ollut useita vuosia kahden korttipaikan malleja, mutta nyt Huawei on esitellyt kaksi perusmallia johon sopii myös muistikortti. Muissa on joutunut valitsemaan paikan joko SIM- tai muistikortille.

Huwawein Y6 2018 ja Huawei Y5 2018 -puhelimilla onnistuu puheluiden ja viestien lisäksi myös kahden WhatsApp-tilin samanaikainen käyttö. Lisäksi kahden SIM-kortin puhelimiin mahtuu Micro SD-muistikortti.

”Erittäin näppärä kolme korttipaikkaa on myös vaihto-oppilaille ja kaukomaissa matkaajille, jotka ottavat paljon kuvia, mutta tarvitsevat paikallisen Prepaid-liittymän oman liittymänsä lisäksi’’, sanoo Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön myyntipäällikkö Jesse Kajes.

”Monet kuluttajat haluavat ladata erilliselle kortille kuvat tai applikaatiot. Monissa meidän muissakin laitteissamme on kaksi korttipaikkaa, jolloin käyttäjä voi valita ylimääräisen SIM-kortin ja muistikortin väliltä”, Kajes jatkaa.

Päivitetty 23.7.2018: Otsikossa SD-kortti MicroSD-kortiksi.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2018/