Suomalaiselektroniikalle jakelija Japaniin

Cornes Technologies aloittaa oululaisen TactoTekin muoviin valetun IMSE-elektroniikan jälleenmyynnin Japanin auto- ja elektroniikkateollisuudelle. TactoTekillä on jo useita projekteja Cornesin asiakkaiden kanssa.

Japanilainen Cornes on erikoistunut uudenlaisten tuotteiden ja teknologioiden maahantuontiin, markkinointiin ja jälleenmyyntiin. Edustuksen kautta oululaisyritys saa myös lisää näkemystä japanilaisen teollisuuden tarpeista.

”Japanin markkina on erittäin vastaanottavainen IMSE-teknologiallemme. Sen lisäksi, että meillä on oma APAC-edustus Japanissa, jatkuvasti lisääntyvä kiinnostus IMSE-teknologiaa kohtaan tekee yhteistyöstä teknologiayhtiö Cornesin kanssa erittäin ajankohtaista,” toteaa TactoTekin myyntijohtaja Sami Hyyryläinen.

Yhteistyössä yrityksillä on Hyyrykäisen mukaan on ainutlaatuinen mahdollisuus viedä TactoTekin teknologiaa Japanin markkinoille. ”IMSE-teknologia edustaa meille todella ainutlaatuista liiketoimintamahdollisuutta ja olemme varmoja menestyksekkäästä yhteistyöstä Japanin markkinoilla”, kommentoi myös Cornesin osastopäällikkö Shuji Ikeda.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!