Komponenttien CAD-tiedot nettikaupasta

Komponenttijakelija Rutronik on tuonut nettikauppaansa ominaisuuden, joka avulla suunnittelijat voivat valita CAD-malleja komponenteista ja ladata niitä suunnitteluohjelmiinsa.

Rutronikin nettikaupan uusi ominaisuus on tehty yhteistyössä UltraLibrarianin kanssa. Toiminta tarjoaa komponenttien CAD-formaattien kirjaston ja näyttää komponentit kolmiulotteisina.

”Yhteistyömme UltraLibrarianin kanssa tekee sähköisen kaupankäyntijärjestelmämme entistä houkuttelevamman asiakkaillemme”, sanoo Rutronik24:n myyntipäällikkö Andrea Bissinger.

Rutronik24-nettikaupassa kirjautuneille käyttäjille näkyy tuotesivulla painike CAD-mallit. Toiminnon kautta avautuu valikko, jonka avulla käyttäjä voi valita eri formaatteja ja näyttömuodoista sopivimman ja ladata sitten halutun CAD-mallin UltraLibrarianin avulla omalle koneelleen.

Tukea on muun muassa Accelin, Altiumin, Cadencen, Eaglen, Mentorin, OrCADin, Zuken ja Padsin suunnitteluohjelmiin. Muista komponenttien nettikaupoista ainakin Digikey tukeutuu myös UltraLibrarian -tietokantaan.

Lisää: Rutronik24:n UltraLibrarian-palvelun esittelyvideo (LINKKI, video) ja UltraLibrarian (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2018/