Erittäin pieni turvaohjain nettielektroniikkaan

Elektroniikan pienentyminen vaatii entistä enemmän myös piirivalmistajien tietoturvaratkaisuilta, koska yhä useampi laite on kytketty verkkoon. Tarvitaan uusia mikro-ohjaimia, joissa on myös tietoturvaominaisuudet. Yksi uusimpia on Maximin pienikokoinen Arm-pohjainen DeepCover-ohjainpiiri.

Maxim Integratedin MAX32558 DeepCover IC mikro-ohjain tarjoaa aikaisempaa pienemmässä paketissa turvatun kryptografian, avaimen tallennuksen ja aktiivisen väärentämisen havaitsemisen.

Uutuuspiiri on jo ennakkoon setifioitu Europay-, Mastercard- ja Visa (EMV) -L1-pino älykorttisovelluksiin. Ohjain perustuu Arm Cortex-M3: n suoritinytimeen. Piirissä on 512 kilotavua flash-muistia ja 96 kilotavun SRAM-muisti. Piiri sopii piirikortille 4,34 x 4,34 millimetrin alalle.

MAX32558 on liitäntöinä USB, sarjaliitäntäliitäntä (SPI), yleinen asynkroninen vastaanotin-lähetin (UART) ja I2C. Piirin soveltamiseen on saatavissa ohjelmistokehyspaketti  ja tuki reaaliaikaisen käyttöjärjestelmän (RTOS) integraatiolle sekä koekortin koodiesimerkit.

Lisää: Maxim Integrated (LINKKI), tuotetiedot (LINKKI, piiri) ja (LINKKI, kehityskortti) ja jakelijat (LINKKI).

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!