Helpotusta tukiasemamittauksiin

Anritsu on esitellyt CPRI-tukiasemien keskinäismodulaation (PIM) mittausohjelmiston kannettaville BTS Master MT8220T- ja MT822xB-analysaattoreille. Ohjelmiston avulla voidaan tukiaseman antennin PIM-mittaukset tehdä ilman antennitorniin kiipeämistä.

Kannettavissa analysaattoreissa on kosketusohjattu näyttö, jonka luvataan näkyvän hyvin myös kirkkaassa auringonvalossa.

Anritsun PIM over CPRI on patentoitu PIM-mittaustekniikka, joka pystyy hyödyntämään vakiotyylistä tukiasemaliikennettä mittasignaalina. Mittaukset voidaan tehdä näin ilman tarvetta keskeyttää tukiaseman toimintaa tai tarvetta irrottaa antennijohtoja mittausten ajaksi.

Mittauslaitteen ja mittausohjelmiston lisäksi kaksi Small Form-factor Pluggable (SFP) -lähetinvastaanotinta sekä optinen yhteys tukiaseman CPRI-rajapintaan.

Lisäohjelmistoja voidaan käyttää BTS Master-sarjan tukiasema-analysaattoreissa, jotka tarjoavat 30 eri analysointia yhdessä laitteessa.

Analysaattorit pystyvät valmistajan mukaan vastaamaan lähes kaikkiin mittaustarpeisiin tukiasemissa. Ne tarjoavat 20 MHz: n kaistanleveyden modulaation testaukseen; vektorisignaaligeneraattori, jonka taajuusalue on 400 MHz – 6 GHz, DAS- ja vastaanottotestaukset sekä keinot häiriöiden hakemiseen ja analysointiin.

Lisää: Anritsu (LINKKI), MT8220T (LINKKI), MW82119b (LINKKI) ja PIM Hunter (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!