Pystymallinen hiiri ehkäisee ranneongelmia

Logitech on esitellyt pystymallisen langattoman MX Vertical -hiiriohjaimen, jonka luvataan vähentävän kyynärvarren rasitusta ja ranteeseen kohdistuvaa painetta.

Logitechin uusi langaton MX Vertical-hiiri on suunniteltu luonnollinen kädenpuristus mielessä. Lopputuloksena on 57 asteen kulmassa oleva käyttöasento, joka vähentää valmistajan mukaan jopa kymmenen prosenttia käden rasitusta perinteiseen hiirenkäyttöön verrattuna.

Käyttökulma ja muotoilu on suunniteltu erilaiset kämmentyypit ja -koot huomioiden. Hiiren kuvioitu kumipinta ja peukalotuki takaavat miellyttävän ja levollisen käyttöasennon. Näin hiiri ehkäisee ranteen ja kyynärvarren alueen kipu- ja tulehdustiloja, joita runsas hiirenkäyttö saattaa käyttäjälleen aiheuttaa.

Hiiren tarkkuus voi olla jopa 4000 dpi:n. Hiiren tarkkuutta ja nopeutta voidaan säätää hiiren painiketta painamalla, jolloin käyttökokemuksesta saa itselleen sopivan.

Valmistaja lupaa MX Verticalin toimivan täydellä latauksella maksimissaan neljä kuukautta. Minuutin mittainen pikalataus tuo aina kolme käyttötuntia lisää. Ladattava litiumpolymeeriakku  on kooltaan 240 milliampeerituntia.

MX Vertical -hiiren voi kytkeä tietokoneeseen Bluetoothin lisäksi USB-C-latauskaapelilla tai Logitech Unifying -vastaanottimella. Easy-Switch- ja Logitech Flow -ominaisuuksilla varustettu MX Vertical on käytettävissä kahden eri tietokoneen välillä.

Lisää: Logitech (LINKKI) ja tuotetieto (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – vain kerran kuukaudessa (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2018/