Bluetooth auttaa – kaiuttimet huoneistojen seinärakenteisiin

Helsingin Punavuoreen valmistuu ensi vuoden alussa huoneistoja, joissa on valmiina Bluetooth-tekniikalla huoneistokohtaiset audiojärjestelmät. Kaiuttimet on integroitu seiniin ja yhteydet hoidetaan Bluetooth-linkkien kautta.

Helsingin Iso Roobertinkatu 30:n vuokralaiset saavat uuden ominaisuuden. Integroitu äänentoistojärjestelmä mahdollistaa musiikin kuuntelun helposti eri puolilla asuntoa. Taustalla on Kojamon Lumo-kodit ja CETgroup.

Järjestelmää käytetään asunnon seinästä löytyvästä käyttöpaneelista ja esimerkiksi matkapuhelimen kautta soitettava media toistuu asunnon rakenteisiin upotetuista kaiuttimista Bluetooth-yhteyden avulla.

’’Kaikki saadaan piiloon – näkyviin jää vain kattoon tai seinään upotetut kaiuttimet. Musiikki kuuluu, muttei näy, sanoo asuntoihin järjestelmän toimittavan CETgroupin myyntipäällikkö Kim Lindstedt.

CETgroupin äänentoistoratkaisut ovat olleet kokeilussa Helsingin Palmsenpolulla muutamassa peruskorjatussa Lumo-kodissa syksystä 2017 lähtien. Järjestelmän asentaminen on helpointa juuri peruskorjauksen tai talon rakentamisen yhteydessä-

Lumo ja VVO ovat osa Kojamo-konsernia, joka tarjoaa vuokra-asumista ja asuntosijoittamista.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – vain kerran kuukaudessa (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2018/