Kuvauskoptereille kestävä kiintolevy – akku mukana

Seagaten LaCie  tuo pienoiskoptereiden  käyttäjille LaCie DJI Copilot -kestokiintolevyn. Uutuus soveltuu myös muihin matkasovelluksiin, jossa tarvitaan kestävää tallennustilaa ilman tietokonetta.

DJI Copilot ei vaadi tietokonetta tiedostojen siirtoon, akkukäyttöisen matkakiintolevyn käyttö onnistuu vaikkapa samalla, kun vaihtaa kuvauskopteriin akun

Seagaten LaCie DJI Copilot on tallennusratkaisu, joka on suunniteltu kulkemaan kuvauskopterin tai muiden kuvauslaitteiden mukana. Neil Poultonin muotoilema DJI Copilot -matkakiintolevy on suunniteltu yhteistyössä kuvauskopterivalmistaja DJI:n kanssa.

Kahden teratavun LaCie DJI Copilot -matkakiintolevyssä on SD-muistikorttipaikka ja USB-liitäntä, joiden avulla tiedostojen siirtäminen kuvauskopterista tai kamerasta suoraan matkakiintolevylle. Kiintolevyn runko on roiskeveden, pölyn- ja iskunkestävä. Mukana on sisäänrakennettu akku.

Kiintolevyssä on myös näyttöruutu, joka ilmaisee tiedonsiirron tilan, kiintolevyn vapaan tallennustilan ja akunlatauksen. Lisäksi matkakiintolevyyn voidaan liittää älypuhelin, jolla tiedostoja voidaan tarkastella puhelimen näytöltä.

Tiedostoja voi myös järjestellä ja hallinnoida myös levyn DJI BOSS -älypuhelinsovelluksella. Samalla älypuhelimen akkua voi myös ladata kiintolevyn avulla. Mukana toimitetaan laturi, MicroSD-sovitin ja Lightning-, usb-c- ja usb-a-kaapelit.

Lisää: LaCie (LINKKI) ja tuotetieto (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – vain kerran kuukaudessa (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2018/