Huipputason studiomikrofoni MEMS-tekniikalla

Puolalainen Zylia on kehittänyt piirivalmistaja Infineon kanssaensimmäisen  studiokäyttöön suunnatun MEMS-mikrofoniratkaisun. ZM-1 tarjoaa äänityksen ammattilaisille uuden lähestymistavan musiikin äänitykseen yhdistämällä 19 mikrofonia yhdeksi kokonaisuudeksi.

Puolalaisvalmistajan MEMS-mikrofoni ZM-1 pystyy tallentamaan koko tilan äänimaailman yhdellä mikrofonipaketilla 24-bitin resoluutiolla. Yrityksen mukaan kyseessä on ensimmäinen studiokäyttöön tarkoitettu MEMS-mikrofoniratkaisu.

Puolalaisyrityksen erikoismikrofoni sopii hyvin esimerkiksi 360 asteen ja virtuaalitodellisuuden (VR) äänituotantoon. Zylia tukee niiden työnkulkuja uudella Zylia Studio PRO ja Zylia Ambisonics Converter -ohjelmalla.

Uutuus perustuu Infineonin valmistamiin mikromekanisiin IM69D130-mikrofonipiireihin. Tuotekehittäjille Infineon tarjoaa useita XENSIV-mikrofonien kokeilusarjoja.

Peruspaketti Audio hub, sisältää MEMS-mikrofonin, äänikortin (IMABV01) ja kaksi digitaalista mikrofonialusta-alustaa (IMDSBV01) sekä USB-kaapelin PC: hen liittymistä varten.

Infineonin Audio hub yhdistyy Infineonin SES2G-ohjelmistoympäristöön digitaalisen mikrofonin suorituskyvyn kokonaisvaltaisen arvioinnin mahdollistamiseksi, kuten äänen tallennuksen ja reaaliaikaisen FFT-analyysin.

Lisää: Zylia-studiomikrofoni (LINKKI), Infineonin IM69D130 MEMS-mikrofoni Uusiteknologia.fi:ssä (LINKKI) ja Infineonin Audio Hub -kehityskortit (LINKKI).

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – vain kerran kuukaudessa (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2018/